Menu
Your Cart

Întrebări frecvente

Modalități de plată

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informațiilor dvs. este garantată de faptul ca PlatiOnline nu stochează

datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată

către banca procesatoare. In acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

 

Cum va apărea în extrasul dumneavoastră de cont donația

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele [arboricupovesti]

 

Ce dovedește donația pentru adopția fagului?

Certificatul de adopție este dovada faptului că ai adoptat un arbore din Pădurea Poveștilor Nemuritoare. Dacă optezi să nu-ți lași povestea pentru a fi plasată pe arbore, după efectuarea plății, în decurs de 24 de ore vei primi prin email un certificate de adopție cu numele tău, numărul fagului ales și coordonatele GPS ale acestuia.

Cei care optează pentru ca povestea să le fie plasată pe arborele adoptat, sub formă de cod QR, pe o plăcuță, vor primi certificatul în max. 3 săptămâni.

 

Cât este valabilă donația?

Donația ta participă la punerea în valoare, protejarea fagilor și dezvoltarea unei infrastructuri de vizitare prietenoastre cu natura a zonei. Donația este valabilă 7 ani, urmând ca în etapele ulterioare să revenim cu noi mecanisme de a rămâne aproape de proiect și de fagi.

 

Cum poți lua legătura cu noi?

Proiectul Pădurea Poveștilor Nemuritoare și site-ul arboricupovesti.ro este proprietatea Primăriei Nucșoara.

 

Contact:

Primăria Comunei Nucșoara,

Date Fiscale: CUI 4469442

Adresă: Loc. Nucșoara, Strada Elisabeta Rizea, Nr. 38, Jud. Argeș

Cont bancar: RO35TREZ04821300250XXXXX

E-mail: info@arboricupovesti.ro (timp de răspuns max. o zi lucrătoare)